Analýza cestovního ruchu ve vybraném městě (Český Krumlov) - Paštyková, Markéta; Jarolímková, Liběna; Zábranská, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Analýza se zabývá cestovním ruchem v Českém Krumlově. Je popsána nabídka cestovního ruchu v tomto městě, zahrnuta je také SWOT analýza města, je zhodnoceno využití potenciálu města.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses