Analýza cestovního ruchu ve vybraném městě (Havlíčkův Brod) - Pojezdný, Václav (2011)
Bakalářská práce se zabývá cestovním ruchem v Havlíčkově Brodě. Je popsána nabídka a typy cestovního ruchu v tomto městě. Zahrnuje také SWOT analýzu města. Zhodnocen byl také potenciál města a byly navrženy opatření pro jeho lepší využití.