Analýza cestovního ruchu ve vybraném městě (Havlíčkův Brod) - Pojezdný, Václav; Jarolímková, Liběna; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Bakalářská práce se zabývá cestovním ruchem v Havlíčkově Brodě. Je popsána nabídka a typy cestovního ruchu v tomto městě. Zahrnuje také SWOT analýzu města. Zhodnocen byl také potenciál města a byly navrženy opatření pro jeho lepší využití.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses