Postavenie a marketingová stratégia firmy Habartline na českom trhu - Kočišová, Dana (2011)
Táto diplomová práca sa venuje marketingovej stratégii podľa teórie, ale aj v praxi. Cieľom práce je posúdiť a rozanalyzovať postavenie a marketingovú stratégiu spoločnosti Habartline, ktorá zákazníkom ponúka komplexný servis pri výbere a inštalácii svietidiel. Analýza vychádza z teoretických poznatkov odbornej literatúry o marketingových stratégiách, mixe a vplyvu ostatných činiteľov na firmu. Záver práce vyhodnocuje postavenie firmy v konkurenčnom prostredí a aj doporučenia, na čo by sa mala firma v budúcnosti zamerať, a tým zlepšiť svoje postavenie.