Postavenie a marketingová stratégia firmy Habartline na českom trhu - Kočišová, Dana; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Hejduk, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Táto diplomová práca sa venuje marketingovej stratégii podľa teórie, ale aj v praxi. Cieľom práce je posúdiť a rozanalyzovať postavenie a marketingovú stratégiu spoločnosti Habartline, ktorá zákazníkom ponúka komplexný servis pri výbere a inštalácii svietidiel. Analýza vychádza z teoretických poznatkov odbornej literatúry o marketingových stratégiách, mixe a vplyvu ostatných činiteľov na firmu. Záver práce vyhodnocuje postavenie firmy v konkurenčnom prostredí a aj doporučenia, na čo by sa mala firma v budúcnosti zamerať, a tým zlepšiť svoje postavenie.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses