Tramvajová doprava v Teplicích - Bartáková, Veronika; Mervart, Michal, 1977-; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem diplomové práce bylo zjistit, zda bylo vhodné nahradit v Teplicích tramvajovou dopravu trolejbusovou. Tramvajová doprava fungovala v Teplicích přes 60 let, práce se tedy zabývá jejím vývojem v rámci výstavby tratí i linek, nehod a nerealizovanými projekty, které byly často finančně i technicky náročné. V poslední části je porovnávána technická a finanční dostupnost trolejbusové a tramvajové dopravy.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses