Catering jako specifická stravovací služba - Albínyiová, Eva; Mlejnková, Lena; Zábranská, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem této bakalářské práce je zanalyzovat vybranou cateringovou společnost Maxiservice z hlediska její struktury, nabídky a aktuální konkurenční situace. Teoretická část je zaměřena na definici základních pojmů týkajících se stravování, zejména oblasti cateringu. Praktická část se zabývá analýzou zvolené firmy a přiblížením všech činností souvisejících s organizací společenské události či gastronomického eventu.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses