Komparace vybraných gastronomických řetězců - Raková, Iveta; Mlejnková, Lena; Kondrashov, Alexey; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Hlavním cílem této bakalářské práce je analýza postavení specializovaných gastronomických řetězců Starbucks a Coffeeheaven. První část práce je zaměřena zejména na gastronomické řetězce, jako formu podnikání, a s tím související marketing stravovacích služeb. Druhá část se zabývá komparací obou řetězců z hlediska jejich služeb a preferencí zákazníků. Všechny tyto poznatky jsou shrnuty do SWOT analýzy a závěr práce je věnován zhodnocení aktuálního dění v obou řetězcích zaměstnanci těchto zařízení.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses