Vývoj specifické poptávky po stravovacích službách na Vysočině, současná úroveň, hospodářské a demografické příčiny - Švecová, Lucie; Indrová, Jarmila; Zábranská, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
V teoretické části tato bakalářská práce představuje historický vývoj stravovacích služeb a definuje důležité pojmy související se zadaným tématem. V praktické části představuje odvětví cestovní ruch a dále se zabývá rozborem statistických údajů, z nějž vyvozuje příčiny současného stavu poptávky po stravovacích službách, historickými příčinami, analýzou dotazníkového šetření, z něhož vyplývá současný stav poptávky po stravovacích službách, a nakonec hodnocením jednotlivých zařízení na Vysočině.
Vedoucí práce: Jarmila Indrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses