Strategie rozvoje cestovního ruchu vybrané destinace - Kytková, Petra (2011)
Cílem této práce je vytvořit představu o současném stavu cestovního ruchu ve Středočeském kraji, shrnout zjištěné poznatky a nalézt směr dalšího úspěšného vývoje. Dále je zde rozebrána problematika organizací cestovního ruchu, zhodnocena propagace kraje jako destinace cestovního ruchu a jsou zde zmíněny základní dokumenty jejího rozvoje.