Strategie rozvoje cestovního ruchu vybrané destinace - Kytková, Petra; Vaško, Martin; Zábranská, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem této práce je vytvořit představu o současném stavu cestovního ruchu ve Středočeském kraji, shrnout zjištěné poznatky a nalézt směr dalšího úspěšného vývoje. Dále je zde rozebrána problematika organizací cestovního ruchu, zhodnocena propagace kraje jako destinace cestovního ruchu a jsou zde zmíněny základní dokumenty jejího rozvoje.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses