Ekonomické hodnocení dopravních staveb v ČR - Němeček, Petr; Mervart, Michal, 1977-; Vrabec, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
V této práci bych se rád zaměřil na způsob hodnocení efektivity dopravních staveb v České republice. Za tato hodnocení je zodpovědné Ředistelství Silnic a Dálnic České republiky GŘ. Hodnocení jsou zpracovávána programem HDM-4 verze 1.30, jehož funkčnost je zajišťována pracovníky ŘSD GŘ, avšak zprávy o hodnocení ekonomické efektivity jsou vypracovávány soukromými firmami. Práce v programu HDM-4 je velmi složitá, neboť aplikace vyžaduje velké množství informací. Mým hlavním cílem je zjistit, jestli je tento způsob vhodný pro hodnocení sítě silnic v České republice nebo jestli existují nějaké závažné problémy v rámci této analýzy.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses