Firemní kultura švédské společnosti v České republice - Melková, Monika; Müllerová, Františka, 1948-; Vávrová, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem bakalářské práce je analyzovat švédskou firemní kulturu a její uplatňování ve švédské firmě LYCKEBY CULINAR a. s. První kapitola popisuje kulturu a firemní kulturu obecně. V druhé kapitole je přiblíženo Švédské království, jeho obecná charakteristika, historie, ekonomika a také kultura a jeho obchodní specifika. Třetí kapitola je zaměřená na firemní kulturu švédské firmy LYCKEBY CULINAR a. s. a popisuje její image, zaměstnance, komunikaci, klíčové hodnoty a vize.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses