Analýza cestovního ruchu ve vybraném městě (Rychnov nad Kněžnou) - Chaloupková, Klára (2011)
Bakalářská práce na téma "Analýza cestovního ruchu ve vybraném městě (Rychnov nad Kněžnou)" hodnotí potenciál města pro rozvoj cestovního ruchu. V teoretické části jsou popsány fyzicko-geografické a socioekonomické charakteristiky území a současný stav nabídky materiálně technické základny. Praktická část se zabývá analýzou a hodnocením návštěvnosti města. Práce hodnotí postavení města na trhu cestovního ruchu, jeho propagaci a konkurenceschopnost.