Analýza cestovního ruchu ve vybraném městě (Rychnov nad Kněžnou) - Chaloupková, Klára; Jarolímková, Liběna; Zábranská, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Bakalářská práce na téma "Analýza cestovního ruchu ve vybraném městě (Rychnov nad Kněžnou)" hodnotí potenciál města pro rozvoj cestovního ruchu. V teoretické části jsou popsány fyzicko-geografické a socioekonomické charakteristiky území a současný stav nabídky materiálně technické základny. Praktická část se zabývá analýzou a hodnocením návštěvnosti města. Práce hodnotí postavení města na trhu cestovního ruchu, jeho propagaci a konkurenceschopnost.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses