Analýza cestovního ruchu ve vybraném městě (Ostrava) - Kremzerová, Daniela; Jarolímková, Liběna; Zábranská, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tématem této bakalářské práce je cestovní ruch v Ostravě. V práci je popsáno město z hlediska cestovního ruchu, jeho nabídka a poptávka. Zahrnuty jsou rovněž produkty cestovního ruchu, propagace města a plány do budoucna. Cílem bakalářské práce je analýza cestovního ruchu v Ostravě.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses