Analýza výrobního SW KLAES ve společnosti PROTON s.r.o. - Müllerová, Markéta; Svobodová, Hana, 1961-; Stojec, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Předmětem bakalářské práce "Analýza výrobního softwaru KLAES ve společnosti Proton s.r.o." je detailní rozbor výrobního procesu, na jehož základě je navržen nový kalkulační vzorec ve výrobním softwaru. V první části práce jsou uvedena teoretická východiska pro zpracování tématu, která jsou zaměřena na oblast provozního managementu, kalkulací a řízení nákladů. Druhá část seznamuje čtenáře se společností Proton s.r.o. - s jejím předmětem činnosti, její organizační strukturou a procesem výroby. Třetí praktická část práce se zabývá samotnou analýzou výrobního softwaru, tzn., že popisuje stávající kalkulační systém, na příkladu standardní nabídky ukazuje proces kalkulace nákladů a tvorby ceny produktů a v neposlední řadě navrhuje nový kalkulační vzorec. Nově navržený kalkulační vzorec přinese především zpřesnění, co se týče kalkulace nákladů nabídky a stanovení výsledné ceny.
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses