Vzdělávání a rozvoj pedagogických pracovníků - Serbusová, Pavla; Šikýř, Martin, 1974-; Štěpařová, Romana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalářská práce pojednává o vzdělávání a rozvoji pedagogických pracovníků, přičemž jejím cílem je analýza dalšího vzdělávání a rozvoje pedagogických pracovníků na základních školách a gymnáziích, zdali probíhají v souladu s platnými zákony, dále jakým způsobem je další vzdělávání pedagogických pracovníků uskutečňováno v praxi, a to na vzorku základních škol a gymnázií. Aktuální stav dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků byl zjišťován pomocí dotazníkového šetření a výsledky tohoto šetření, včetně pojmenování problémů a uvedení návrhů na možné zlepšení stávajícího stavu, jsou uvedeny v praktické části. V závěru je zhodnoceno, jak a v čem se skutečný stav liší od teoretických východisek ukotvených v zákonech.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses