Internacionalizace firmy O.T.E.C. a komparace její strategie na vybraných zahraničních trzích - Kudrnáčová, Gabriela; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Šimák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato práce si klade za cíl zhodnotit postup internacionalizace firmy O.T.E.C. a komparovat strategie, které společnost využívá na jednotlivých trzích, přesněji na trhu České republiky a Francie. Předmětem podnikání referenční firmy jsou speditérské služby, které česká pobočka rozšířila o služby skladovací a logistické, což bude hlavním bodem komparace. Nejprve je společnost představena, poté popsán obor činnosti obou poboček a postup internacionalizace. Následně jsou obě pobočky porovnány v oblasti rozdílných služeb, cílených teritorií a dopadů krize z let 2008 - 2010.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses