Charakteristika vývoje ekonomiky Chile v 70. a 80. letech 20. století - Hořáková, Anna; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato práce se zabývá, jak vyplývá z jejího názvu, hospodářským vývojem Chile v 70. a 80. letech 20. stol. Sleduje politický, sociální a ekonomický vývoj za vlády dvou zcela odlišných hospodářských politik, socialismu Salvadora Allendeho a ekonomického liberalismu Augusto Pinocheta a dává odpověď na otázku, jak tyto dva směry ovlivnily další vývoj Chile.
Vedoucí práce: Emílie Kalínská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses