Charakteristika trhu s ropou v oblasti Perského zálivu - Králíček, Ivo; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem práce je popsat trh s ropou v oblasti Perského zálivu. Nachází se zde popis toho, co je to ropa, kde se nachází největší prokázané zásoby a kdo jsou největší hráči na trhu. Dále jsou zde obsaženy největší problémy a překážky, které ropný trh ovlivňují. Všechny tyto charakteristiky jsou aplikovány na vybrané státy Perského zálivu.
Vedoucí práce: Emílie Kalínská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses