Analýza pracovní spokojenosti ve společnosti TOMOS, a.s. - Sumová, Lucie (2011)
Předložená diplomová práce je praktickým výzkumem pracovní spokojenosti ve vybrané společnosti Tomos Praha, a.s. Zabývá se teoretickými předpoklady pracovní spokojenosti, jejím vztahem k motivaci pracovníků a jejím působením na výkon zaměstnanců. Rozebírá jednotlivé teorie pracovní spokojenosti a zaměřuje se na faktory, které spokojenost pracovníků ovlivňují. V praktické části zkoumá pracovní spokojenost ve společnosti Tomos Praha, a.s. z mnoha úhlů pohledu, analyzuje data získaná prostřednictvím empirického výzkumu a navrhuje opatření ke zlepšení stávající situace.