Analýza pracovní spokojenosti ve společnosti TOMOS, a.s. - Sumová, Lucie; Bedrnová, Eva, 1946-; Kašparová, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Předložená diplomová práce je praktickým výzkumem pracovní spokojenosti ve vybrané společnosti Tomos Praha, a.s. Zabývá se teoretickými předpoklady pracovní spokojenosti, jejím vztahem k motivaci pracovníků a jejím působením na výkon zaměstnanců. Rozebírá jednotlivé teorie pracovní spokojenosti a zaměřuje se na faktory, které spokojenost pracovníků ovlivňují. V praktické části zkoumá pracovní spokojenost ve společnosti Tomos Praha, a.s. z mnoha úhlů pohledu, analyzuje data získaná prostřednictvím empirického výzkumu a navrhuje opatření ke zlepšení stávající situace.
Vedoucí práce: Eva Bedrnová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses