Faktory ovlivňující konkurenceschopnost vybrané malé firmy na zahraničních trzích - Javůrek, Vít; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Koukalová, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato bakalářská práce se věnuje roli malých a středních podniků v české ekonomice. V první části je podrobněji analyzována jejich úloha v ekonomice ČR a jejich vývoj od roku 2000. Dále jsou uvedeny také možnosti podpory dostupné malým a středním podnikům. V praktické části jsou na příkladu konkrétní drobné firmy analyzovány hlavní faktory ovlivňující její konkurenceschopnost na zahraničních trzích. Důraz byl kladen na organizaci výroby, marketing, distribuci a finanční řízení firmy.
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses