Analýza personální práce - Jindráková, Šárka; Šikýř, Martin, 1974-; Fučíková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem bakalářské práce je analyzovat provádění personální práce v konkrétním podniku, porovnat používané zásady a postupy personální práce s teoretickými doporučeními a navrhnout vhodné řešení případných nedostatků. Práce analyzuje vybrané personální činnosti, a to plánování zaměstnanců, získávání zaměstnanců, výběr zaměstnanců, přijímání zaměstnanců, orientace zaměstnanců, hodnocení zaměstnanců, odměňování zaměstnanců a jejich vzdělávání. Tyto personální činnosti jsou nejprve vysvětleny v teoretické části a následně jsou analyzovány v části praktické ve společnosti To & Mi Vdf. spol. s r.o., která provozuje směnárny a čerpací stanice pohonných hmot.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses