Podmínky pro vstup zahraniční firmy na český trh - Mertinová, Nicole; Klosová, Anna, 1942-; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato práce analyzuje podmínky vstupu zahraniční firmy na trh České republiky. Pozornost je věnována jak teoretickým podmínkám pro vstup firmy na zahraniční trhy, tak i stávajícím podmínkám na českém trhu. Práce analyzuje nejdůležitější faktory, které na firmy při vstupu na trh působí a které mohou mít vliv na jejich úspěšné etablování na cílovém trhu, a makro a mikroekonomické podmínky na trhu České republiky a jejich změnu za posledních 10 let.
Vedoucí práce: Anna Klosová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses