Rozvoj intermodality s důrazem na nové technologie - Garajová, Zuzana (2011)
Diplomová práce vychází z analýzy současné problematické situace v nákladní dopravě, s důrazem na úlohu intermodální přepravy jako jednoho z možných řešení. Identifikuje vlastnosti, které jsou pro intermodální přepravu z daného pohledu zásadní. V aplikační části se práce věnuje hodnocení projektu návrhu nového typu intermodální přepravní jednotky s názvem TelliBox.