Rozvoj intermodality s důrazem na nové technologie - Garajová, Zuzana; Novák, Radek, 1960-; Kaňka, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce vychází z analýzy současné problematické situace v nákladní dopravě, s důrazem na úlohu intermodální přepravy jako jednoho z možných řešení. Identifikuje vlastnosti, které jsou pro intermodální přepravu z daného pohledu zásadní. V aplikační části se práce věnuje hodnocení projektu návrhu nového typu intermodální přepravní jednotky s názvem TelliBox.
Vedoucí práce: Radek Novák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses