Úloha agentury CzechTrade v době hospodářské krize - Zálešáková, Martina; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Froňková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá úlohou agentury CzechTrade v době hospodářské krize. První kapitola nejprve stručně nastiňuje příčiny vzniku globální finanční krize následované hospodářským útlumem a popisuje, jaký vliv tyto události měly na vývoj ekonomiky ČR. Druhá kapitola se zabývá proexportní politikou vlády ČR. Ve třetí kapitole je nejprve představena agentura CzechTrade a její nabídka služeb na podporu exportu. Následuje analýza její činnosti v době hospodářské krize v ČR. Je hodnoceno, jaký byl projeven zájem o její služby a jak přispívaly k realizaci exportních aktivit českých podniků, které se v té době potýkaly s poklesem zahraniční poptávky.
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses