Podnikatelský plán MSP - distribuce automatických parkovacích systémů v podobě výhradního zastoupení - Kouble, Jiří (2011)
Diplomová práce se nejprve v teoretické rovině zaměřuje na strukturu podnikatelského plánu a dále popisuje charakteristiky a specifika podnikání v podobě výhradního obchodního zastoupení. V praktické části práce analyzuje na reálné obchodní společnosti tvorbu podnikatelského plánu a přesný proces realizace podnikatelského záměru, který se snaží napomoci při řešení problematiky "dopravy v klidu".