Podnikatelský plán MSP - distribuce automatických parkovacích systémů v podobě výhradního zastoupení - Kouble, Jiří; Svobodová, Ivana, 1969-; Šlambora, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce se nejprve v teoretické rovině zaměřuje na strukturu podnikatelského plánu a dále popisuje charakteristiky a specifika podnikání v podobě výhradního obchodního zastoupení. V praktické části práce analyzuje na reálné obchodní společnosti tvorbu podnikatelského plánu a přesný proces realizace podnikatelského záměru, který se snaží napomoci při řešení problematiky "dopravy v klidu".
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses