Analýza hospodaření v konkrétních podmínkách města Mariánské Lázně v letech 2003 - 2009 - Zigmundová, Alena (2011)
Zpracovala jsem diplomovou práci, která se týká problematiky hospodaření obcí. První část jsem věnovala charakteristice a hlavním znakům obcí na teoretické úrovni. Ve druhé, praktické části jsem se zabývala konkrétním městem Mariánské Lázně. Podrobněji jsem se zaměřila na rok 2009, analyzovala jsem příjmy, výdaje a zdůvodnila skutečnosti s nimi související.