Analýza hospodaření v konkrétních podmínkách města Mariánské Lázně v letech 2003 - 2009 - Zigmundová, Alena; Takáčová, Hana, 1952-; Nováková, Štěpánka, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Zpracovala jsem diplomovou práci, která se týká problematiky hospodaření obcí. První část jsem věnovala charakteristice a hlavním znakům obcí na teoretické úrovni. Ve druhé, praktické části jsem se zabývala konkrétním městem Mariánské Lázně. Podrobněji jsem se zaměřila na rok 2009, analyzovala jsem příjmy, výdaje a zdůvodnila skutečnosti s nimi související.
Vedoucí práce: Hana Takáčová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses