Příprava obchodní společnosti na účetní závěrku - Dvořáková, Eva (2011)
Diplomová práce pojednává o přípravě akciové společnosti na účetní závěrku, tedy sestavení účetních výkazů. Jsou zde popsány a uvedeny jednotlivé operace, které musí být vykonány před samotným uzavřením účetních knih a následným sestavením účetní závěrky. Následně je celá teoretická část aplikována na společnost Inovační technologické centrum - VÚK, a.s..