Příprava obchodní společnosti na účetní závěrku - Dvořáková, Eva; Müllerová, Libuše, 1945-; Trytko, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Diplomová práce pojednává o přípravě akciové společnosti na účetní závěrku, tedy sestavení účetních výkazů. Jsou zde popsány a uvedeny jednotlivé operace, které musí být vykonány před samotným uzavřením účetních knih a následným sestavením účetní závěrky. Následně je celá teoretická část aplikována na společnost Inovační technologické centrum - VÚK, a.s..
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses