Transformace české ekonomiky - silné a slabé stránky - Tolkach, Vira; Klosová, Anna, 1942-; Dúbravská, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem této práce je zhodnotit a analyzovat průběh transformace české ekonomiky a zejména dopad transfrormace na vývoj zahraničního obchodu a české ekonomiky. Práce je rozdělena do dvou částí. První část této práce by měla pomoci pochopit a charakterizovat proces transformace obecně. Je věnována především osvětlení jednotlivých transformačních kroků. Hlavní částí mé bakalářské práce je druhá kapitola. Cílem této kapitoly je provést analýzu vývoje zahraničního obchodu v souvislosti s procesem transformace a pokusit se zjistit, jak vývoj tohoto aspektu ovlivnil českou ekonomiku.
Vedoucí práce: Anna Klosová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses