Britská obchodní komora v České republice - Burešová, Kateřina (2011)
Tato bakalářská práce má za cíl charakterizovat a analyzovat činnost Britské obchodní komory na českém trhu a její vliv na členské společnosti.Hlavní pozornost je věnována přímo spolupráci Britské obchodní komory s jejími členy. První kapitola se věnuje nejprve vzájemným vztahům mezi Českou republikou a Velkou Británií. Druhá kapitola je již zaměřena pouze na Britskou obchodní komoru a její charakteristiku. Třetí kapitola popisuje činnosti a aktivity, kterými se Britská obchodní komora zabývá. Čtvrtá kapitola představuje partnerské organizace, se kterými Britská obchodní komora spolupracuje. Poslední kapitola uvádí výsledky vlastního průzkumu týkajícího se vztahu členských společností s Britskou obchodní komorou, jejich názorů a zkušeností spojených s členstvím v Britské obchodní komoře.