Britská obchodní komora v České republice - Burešová, Kateřina; Müllerová, Františka, 1948-; Korandová, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato bakalářská práce má za cíl charakterizovat a analyzovat činnost Britské obchodní komory na českém trhu a její vliv na členské společnosti.Hlavní pozornost je věnována přímo spolupráci Britské obchodní komory s jejími členy. První kapitola se věnuje nejprve vzájemným vztahům mezi Českou republikou a Velkou Británií. Druhá kapitola je již zaměřena pouze na Britskou obchodní komoru a její charakteristiku. Třetí kapitola popisuje činnosti a aktivity, kterými se Britská obchodní komora zabývá. Čtvrtá kapitola představuje partnerské organizace, se kterými Britská obchodní komora spolupracuje. Poslední kapitola uvádí výsledky vlastního průzkumu týkajícího se vztahu členských společností s Britskou obchodní komorou, jejich názorů a zkušeností spojených s členstvím v Britské obchodní komoře.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses