Systém motivace pracovníků ve společnosti FENIX CIT, a.s. - Šedivá, Petra; Křečková Kroupová, Zuzana, 1972-; Kostrová, Mária; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Úspěch každé společnosti spočívá z velké části v jejích lidských zdrojích a správně motivovaný pracovní tým dokáže pomoci společnosti k dosažení dobrých výsledků. Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu současného stavu motivace pracovníků ve společnosti Agency of Security Fenix CIT, a.s., zjištění jeho silných a slabých stránek a navržení postupů pro zlepšení motivace ve společnosti. Teoretická část představuje problematiku motivace, poskytuje přehled teorií motivace a jednotlivých motivátorů a ve svém závěru se věnuje motivačnímu programu organizace. Praktická část práce nejprve představuje společnost Agency of Security Fenix CIT, a.s. a její současný systém motivace, dále se zabývá výzkumem motivovanosti pracovníků a analyzuje získaná data. Na jejich základě jsou pak v závěru práce uvedeny návrhy na zlepšení systému motivace a spokojenosti zaměstnanců.
Vedoucí práce: Zuzana Křečková Kroupová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses