Tvorba zájezdu "Cesta kolem světa" - Cmuntová, Eva; Petrů, Zdenka, 1953-; Straková, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato bakalářská práce je zaměřena na tvorbu zájezdu na míru, Cesty kolem světa, podle stanovených požadavků fiktivních klientů. Pro sestavení takovéhoto typu zájezdu je potřeba dobře znát nabídku na trhu, případně vhodné internetové stránky a rezervační portály, čímž se zabývá první část práce. Druhá část je poté věnována samotnému analyzování a porovnávání nabídek jednotlivých dodavatelů služeb, na jejichž základě je následně vytvořena nejzajímavější a nejlevnější možná kombinace při dodržení zadaných přání klientů. Důležitou kapitolou je také kalkulace ceny zájezdu a posouzení jeho konkurenceschopnosti. Závěrem je bilancován stupeň splnění stanovených cílů práce a uvedeny možnosti budoucího rozšíření tématu.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses