Stravovacie služby poskytované v leteckej doprave - Flamíková, Dominika; Vaško, Martin; Zábranská, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Táto práca sa zaoberá stravovacími službami v leteckej doprave. Prvá kapitola má za úlohu predstaviť leteckú dopravu, vplyvy, ktoré na ňu pôsobili v poslednom desaťročí a súčasné trendy v poskytovaní služieb na palube lietadla. Druhá kapitola je venovaná stravovacím službám v leteckej doprave. Obsahuje napríklad systém stravovania v nízkonákladových leteckých spoločnostiach a podrobný popis systému kritických kontrolných bodov HACCP. Tretia kapitola komplexne objasňuje činnosť leteckých cateringových spoločností. Štvrtá obsahuje dôležitú analýzu šiestich najvýznamnejších svetových cateringových spoločností v leteckej doprave. V poslednej piatej kapitole sú vymenované a popísané súčasné trendy, novinky a predpoklady vývoja odvetvia.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses