Využití Internetu pro marketing malé firmy - Beneš, Pavel; Štědroň, Bohumír, 1948-; Kocour, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce se zabývá využitím internetu pro marketing malých firem v našich podmínkách. Jejím cílem je tedy zanalyzování internetového prostředí a možností jeho využití k marketingovým účelům těchto subjektů. Nechybí ani rozbor jednotlivých internetových nástrojů. Ke konci práce je vypracována případová studie malého podniku a ní vytvořeny závěry. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. Nejprve jsem vytvořil teoretická východiska práce a popsal problematiku internetového marketingu za pomoci odborné literatury a internetových zdrojů. Zde charakterizuji malé podniky a jejich úlohu v našem hospodářství. Dále tato část zahrnuje vývoj internetu ve světě i v ČR a seznámení s internetem jako marketingovým nástrojem. Praktická část zahrnuje už konkrétní možnosti využití internetu pro marketingové účely. Obsahuje jejich charakteristiku a výhody a nevýhody v různých podmínkách. Důležitým bodem praktické části je případová studie nákupního portálu Zoot.
Vedoucí práce: Bohumír Štědroň
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses