Finanční analýza - Dejlová, Ivana; Mikan, Pavel, 1963-; Hrubošová, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem bakalářské práce na téma "Finanční analýza" je na základě uplatnění metod finanční analýzy poznat vývoj hospodaření a finanční situace podniku MOIRA CZ, a.s. v letech 2005 až 2009. Práce se skládá z teoretické a praktické části. V teoretické části je vysvětlena podstata finanční analýzy a představeny využívané metody (analýza absolutních, rozdílových a poměrových ukazatelů, hodnotový ukazatel EVA, bankrotní a bonitní modely, rozklady vrcholových ukazatelů). V praktické části jsou jednotlivé metody finanční analýzy aplikovány na společnost MOIRA CZ, a.s.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses