Význam lidové architektury Valašska pro cestovní ruch - Janíková, Nela; Netková, Jarmila; Koňařík, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tématem této bakalářské práce je tradiční lidová architektura regionu Valašsko, práce nejprve popisuje Valašsko z hlediska cestovního ruchu a následně se zaobírá nejvýznamnějšími památkami lidové architektury v regionu. Cílem práce je analýza vybraných památek a jejich významu v rámci měst a regionu Valašsko.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses