Obchodné a kultúrne špecifiká Venezuely - Petričková, Soňa; Müllerová, Františka, 1948-; Hudeček, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cieľom mojej bakalárskej práce je poskytnúť všeobecné informácie o Venezuele, zhodnotiť jej súčasnú ekonomickú situáciu a základné makroekonomické ukazatele a naznačiť ďalší možný hospodársky vývoj. Ďalej se zaoberám významom členstva Venezuely v medzinárodných organizáciách a kooperáciu s Českou republikou. Nakoniec som sa zamerala na kultúrne a obchodne odlišnosti a porovnala výsledky z prieskumu na základe Hofstedeho kultúrnych dimenzií s názormi niektorých Venezuelanov.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses