Cesta koruny do Eurozony - využití zkušeností Slovenské republiky - Jelínek, Tomáš; Plchová, Božena, 1936-; Müllerová, Františka, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Česká republika zatím nevstoupila na rozdíl od Slovenské republiky do Eurozóny. Cílem mé bakalářské práce je podívat se na to, jak vypadá současná situace ČR ohledně přijetí eura a zároveň se věnovat právě zkušenostem SR se zavedením této měny. První kapitola popisuje historický vývoj měnové integrace v Evropě od poválečných let až po realizaci poslední fáze projektu HMU. Druhá část se věnuje celému procesu zavedení eura na Slovensku. Poslední třetí kapitola pojednává o cestě české koruny do Eurozóny.
Vedoucí práce: Božena Plchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses