Analýza místa a úlohy firemní etiky v managementu počátku 21. století - Liasun, Alina (2011)
V této bakalářské práci se pozornost zaměřuje na konkrétní projevy etiky v podnikání. Jejím cílem je charakterizovat etiku, a zároveň ukázat, jak mohou být její principy uplatňovány v praxi.