Analýza místa a úlohy firemní etiky v managementu počátku 21. století - Liasun, Alina; Antušák, Emil, 1948-; Kopecký, Zdeněk, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
V této bakalářské práci se pozornost zaměřuje na konkrétní projevy etiky v podnikání. Jejím cílem je charakterizovat etiku, a zároveň ukázat, jak mohou být její principy uplatňovány v praxi.
Vedoucí práce: Emil Antušák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses