Analýza zaměstnaneckých výhod v konkrétní organizaci - Procházková, Petra; Němec, Otakar; Šolc, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Předmětem bakalářská práce nazvané "Analýza zaměstnaneckých výhod v konkrétní organizaci" je rozbor systému zaměstnaneckých výhod používaný obchodní společností RWE Transgas, a.s. v roce 2010. Teoretická část obecně specifikuje základní pojmy nutné ke zvládnutí dané problematiky. Jejím obsahem je zejména význam, členění, rizika a trendy v oblasti zaměstnaneckých výhod. V praktické části práce je provedena analýza zaměstnaneckých výhod konkrétní akciové společnosti. Její součástí je výzkum provedený formou dotazníku vedený cílem ověřit preference zaměstnaneckých výhod u vytypovaných zaměstnanců. Výsledky výzkumu jsou porovnány se současnými trendy v poskytování benefitů a celorepublikovým průzkumem vedeným společností Robert Half International. Na základě získaných poznatků jsou navrženy nové zaměstnanecké výhody, které by aktivovaly motivaci zaměstnanců a současně přinášely firmě daňové výhody.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses