Analýza systému zamestnaneckých výhod - Sabolová, Anna; Šikýř, Martin, 1974-; Luptáková, Lucia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Hlavným cieľom tejto bakalárskej práce je predstaviť súčasnú ponuku zamestnaneckých výhod spoločnosti XY pôsobiacej v oblasti informačných technológii (spoločnosť si nepriala byť menovaná) a na základe dotazníkového šetrenia posúdiť systém zamestnaneckých výhod tejto spoločnosti z hľadiska jeho predností a prípadných nedostatkov. Táto bakalárska práca je rozdelená do dvoch častí. Teoretická časť je zameraná na odmeňovanie zamestnancov a začlenenie zamestnaneckých výhod do systému odmeňovania spoločnosti. Vymedzuje tiež pojem zamestnanecké výhody, ich členenie a význam. V závere teoretickej časti sú popísané súčasné trendy zamestnaneckých výhod v Českej republike vychádzajúce z prieskumu spoločnosti Robert Half International. V praktickej časti je predstavená súčasná ponuka zamestnaneckých výhod spoločnosti XY, a zároveň výsledky dotazníkového šetrenia, ktoré bolo realizované v tejto spoločnosti. Jeho cieľom bolo zhodnotiť informovanosť a spokojnosť zamestnancov a v prípade potreby navrhnúť opatrenia vedúce k optimalizácii systému. Z výsledkov šetrenia vyplýva, že prevažná časť zamestnancov spoločnosti XY je dobre informovaná o svojich možnostiach a je s aktuálnou ponukou spokojná. Návrhy na zmeny sú uvedené v závere práce.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses